bloggen lägs ner

bloggen ligger nere för ett tag, en bloggare slutar och två kommer starta en ny blogg tillsammans.
vi kommer självklart länka den nya bloggen när den är fixad och klar.


horse shooow


snacka om att banan är fin på morgonen, förälskad..



hon håller i min mobil ;o


random bild må jag tro...


fint att båda ser drogade ut, men hade en toppen tvådagar ellr vafan man ska kalla det hahahaha!


röda whitaker

Isabelle Karlsson
jag hade också tänkt att köpa röda jw, hur tänker du matcha dom? jag tycker det är svårt att matcha med just den röda färgen.. och hade tänk fråga dig vilken färg du kommer ha på din tröja tex till dom. för den måste ju matcha och jag tycker man absolut inte kan ha röd till... tacksam för svar i stort inlägg :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

jo detta var även ett problem för mig när jag var på väg att köpa dom röda jw, då det jag har på mig absolut måste matcha. röd är lite svårt att matcha till ibland kan jag med tycka, men ni vet andrea olsson matchar ju rött och marinblått vilket jag tyckte var fint, så jag provade en marinblå tröja jag har hemma och brukar rida i ibland och det var faktiskt riktigt snygg tillsammans. det tycker jag i vilket fall, vad tycker du?




två bilder, detta hade jag alltså på mig igår vilket jag tyckte matchade helt okej!


förlåt, känner mig verkligen kass

angående den dåliga uppdateringen igår blev det att jag kom hem sent ifrån skolan, fick typ direkt åka till stallet och när jag kom hem blev det att plugga till ett prov som jag trodde var på fredag men vi skulle ha imorgon. smart där, kommer typ få G och jag kan nära på få VG på det ämnet känns det som då det är ganska enkelt.
efter skolan blir det direkt till stallet, US möte idag. så ska uppdatera när jag kommer hem med gårdagens ridpass, hur jag matchar med dom röda jw som en person önskade & säkert något mer.


hästen jag red igår..


RSS 2.0